Soloz Bruno !! Shopee Bosskur vs Evos SG MATCH 1 – MPL MY/SG SEASON 4



Soloz Bruno !! Shopee Bosskur vs Evos SG MATCH 1 – MPL MY/SG SEASON 4

SUBSCRIBE !!! Soloz Official

SUBSCRIBE !!! Fredo Sameon

➜ Bringing to you:➜ Mobile Legends [ML] | Indonesia | gear build lancelot,
gear build alucard,gear build roger,gear build irithel,gear build argus,gear build karina,gear build zilong,gear build fanny,gearbuildcyclops,gear build harley,gear build akai,gear build aurora,gear build alpha,gear build balmond,gear build bruno,top gear build bridge,gear up best build,gear build chou,gear build clint,gear build freya,gear build franco,gear build gord,gear build gatotkaca,gear build hayabusa,gear build hylos,gear build hilda,gear build karrie,gear build kagura,gear build layla,gear build miya,gear build moskov,gear build natalia,gear build nana,gear build odette,savage,maniac,new skin,new hero,gear build shask,gear build helcurt,gear build lesley,fasha hero baru

Music Intro !!

GAMING NCS :

➜Playlist Mobile Legends: Bang Bang

————————————————————————–

➜Playlist BH7 (Builder Hall 7) Base

————————————————————————–

➜Playlist BH6 (Builder Hall 6) Base

————————————————————————–
➜Playlist War Base TH9 (Town Hall 9)

————————————————————————–
➜Playlist Farming/Trophy Base TH9 (Town Hall 9)

————————————————————————–
➜Playlist Base Town Hall 10

————————————————————————–

SUBSCRIBE MY CHANNEL YOUTUBE:
————————————————————————–
SUBSCRIBE ;
FACEBOOK ;
INSTAGRAM;

source: https://dinhk.net/

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://dinhk.net/category/giai-tri/

Category
Tags
No Tag

39 Responses

  1. Ramisa Wedthursun says:

    Nice EVOS. That was awesome.

  2. Zul Harris says:

    BOSSKUR VS GEEK MATCH 1
    https://youtu.be/SlOQw51ZMus

  3. ItzCheese says:

    Soloz solo carry lol

  4. Caca rina says:

    Mana jessnolimit

  5. muhammad syamil says:

    Tetapi turtle tidak diambil.. tkar la pengulas ni.. tah ap2 bercakap

  6. Muhammad Sharil says:

    Pergh baik la evos SG

  7. Mr Luckyman says:

    Kenapa fredo tidak ikut sudah?

  8. Momokmon says:

    Franco tak sesuai dgn gameplay bosskur. Pick tank lain lah yang ada cc

  9. min sani says:

    fredo mana asal dia tak main

  10. Bad dog says:

    Kalau tak suka bossku jangan bising duduk diam je , setakat kau fans je kau nak hina mereka? Apa yang kau dapat? Bukan kau rugi pun kan kalau mereka kalah tour? Bukan kau ada melabur duit pun kat mereka , sembang je banyak tak suka jangan menyibuk nak komen

  11. papi says:

    HAHAHAHHAH MAMPOS MUKA KAU SOLOZZZZZZ

  12. Syed Jailani says:

    Terizla ni Teqizla

  13. Muhammad Abdullah says:

    Saya Tanya soalan kejap boleh tak mana Freddo please jawab

  14. Mohd Aqilmohd says:

    Apa nie fredo tak de….😣😣

  15. Ahmad Majdi says:

    For Malaysia gg soloz and the gang

  16. Hamizan Messi says:

    SOLOZ PLIS BANGKIT

  17. zFoxy Official says:

    Subscribe me for no reason please?? Hehe like and share juga ya

  18. Adam Jadif says:

    Kalau lah ada gripex😭

  19. lim lau says:

    soloz tu perasan pro, dah tay sendiri tak pandai pakai bruno masih lagi nak swap nagn perisai, apalah kebdohan mamat ni, buat kalah team bossku jeeee …….

  20. IqbalNetworks says:

    Aku rasa bosskur nak try sesuatu yg baharu…

  21. Luk Man says:

    Top.global main mcm legend rank

  22. Kamal Kmrdn says:

    Cuma nak cakap tolong hargai fans sebab korang bawak nama negara iaitu Malaysia. Sekian

  23. Aiman Fauzi says:

    Perisai tu sapa ?? Ad sp sp tau?

  24. Maksum Hanafi says:

    Evos bosanlah hahahaha

  25. Nasri Ghafar says:

    gaiss tngok aq savage fanny newbie2.. https://youtu.be/a0I4TAtMSVs

  26. BABYCHEL J says:

    Itu la budak anj*.. indon ckp bocah tolol. Masa bosskur top bukan main semangat sokong.. bila diorang kalah terus jadi toxic..hahaha ingat senang kh dapat masuk dlm peringkat tu. rank kau pun situ2 jk epic gm, cakap acah top global mcm palui hahaha budak anj**
    #prayforpeak #shopeebosskur

  27. Bariat kau says:

    Perisai sape eh?

  28. Rahmat Omar says:

    Ala bosskur ni mcm saints indo la dulu. Awal2 season dulu meletup habis. Skrng jadi squad kentang je. Bnyk ja pun squad under bosskur ni. lima and pusher pun power, tapi tak setanding shoppee boskurr ler sbb tu tak ganti drg ni .

  29. reza gooz says:

    Mpl my/sg ni noob kan ? Takde pun gaming arena macam kat indo.

  30. Anaz Frostz says:

    Nak fokus jadi streamer so brhnti la jadi pro player….tgk esport Indonesia,yg jadi pro player akn brhnti brhnti or kurgkan jadi streamer…ko nk buat Mana satu kena la fokus,,bru boleh berjaya…lebih baik brhenti waktu tgh berada dipuncak dripada brhnti bila berada dibawah..

  31. Aku Power says:

    Soloz tak perform pon kau nak pakai nama soloz ke utk title kau? Game ni patut bambi kau highlight. Kalau nak tunjuk support pon logan pny chou boleh highlight utk game ni.

  32. Muhammad Fairuz says:

    Title kau orng dh tahu kalah . Title tu tulis bertajuk lah ni asal ada bossku mesti nama soloz naik kau ni nak marketing je bangang punya youtuber … Tournament lain pandai pulak tulis nama team . aku pon minat soloz takde lah arok je macm kau ni dh mcm orng kanan dh pulak aku tengok rijal gaming ni ubah lah sikit perangai kau tu geram pulak aku

  33. daeng blr says:

    namun begitu…x100 hahaha

  34. old movie sharer says:

    x kire la ko menang ke kalah ke aku tetap sokong shopee bosskurr!!!

  35. Apek Malaya says:

    Xsemua permainan diorang menang berturut2… Mesti ada kalah menang juga… Bodo lanklu ada manusia yg mengutuk soloz sbb kalah… Ape ko tu bodoh sgt … Xkn pro xpnh kalah…standart la tu ada menang ada kalah…
    Korang tgk la brapa kali dh soloz menang …
    Bila nmpak soloz kalah skali atau dua kali terus nk kecam… Bodoh org tu dan buta …serta terencat akal sbb xnmpk brapa bnyak dh soloz menang…tp bila soloz kalah terus kecam mcm2… Bodoh taw klu ada budak yg mcm ni…hahaha…aku pun nk tergelak tgk komen budak2 bodo yg kecam soloz time soloz kalah….
    Kau ingt kau hebat kau pro sampai xpnh kalah… Mustahil la klu xpnh kalah…

  36. Ashazan Aslah says:

    Soloz cakap boring Tim evoz Tu…kalah Malu siakk…cakap besar kan dah dapat kalah hahahah

  37. meow is a cool name says:

    Gg franco

  38. azam saqeef says:

    Hahahaa kelakar commentator ni. Diaorang acah2 tahu je tapi sebenarnya taktahu pape

  39. Tok Aceng Rare says:

    Easy boskurr laukkk boskurrrttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *