Shopee Bosskurr vs Notorious Villains match 3 | MPL MY/SG Playoffs

25 Responses

  1. shafuddin safie says:

    Cisss 3tank…. Penipu btl maen

  2. ••• kechik ••• says:

    Siot lhaa takut soloz pakai gusion hahaha 😂

  3. hariz safwan says:

    bile nye nak menang

  4. Azri Naem says:

    Aku rasa mcm tak masuk akal pick badang 😅

  5. Iwe Mocha says:

    dah knapa nk boo team lwn, boo klau mng xpe gak. gg malaysian

  6. Norhafizean Norhafizean says:

    Kecut syial….ban gusion…

  7. Nia Izwan says:

    Ni bodoh pergi ban gusion kesian la soloz

  8. Nia Izwan says:

    Kalau soloz pakai gusion bole menang

  9. football soccer 4678 says:

    kalau dekat bosskur ada aku x da peluang enemy nak menang ha ha ha

  10. Alip Kayzack says:

    Bodo penakut ban gusion

  11. Adan Rayyan says:

    Ml nk comeback ssh uii.. nerf laa crit toh.. xlogik siak..

  12. Laser Knight says:

    Hormat la dgn org luar mmg x ada adab la deme ni nak booo kan org adehh malaysiaku

  13. Apiq Senrose says:

    Klaw solos pakai helcut ataw kagura mesti boleh go

  14. hackey gamers says:

    Hhhahahhhahha buuuuu

  15. 15dpm15f1048 gmail says:

    Bodoh pakai badang

  16. lemon says:

    Logan tak sesuai main chou
    Kalau tgk match 2
    Penjahat lebih sesuai

  17. Mohd Hairul says:

    Fuad is back

  18. Myrul Malik says:

    sedih fredo hilang…hmm

  19. Muhamad Zahairie says:

    silap ambil badang..kalu ambil dyroth bolh tahan lagi

  20. MoNkeY d LuFFy says:

    kahkahkah kalah… sembang kencang penonton malaysia smpai boo2 org. tak bertamadun langsung.

  21. Human Error says:

    Diaorg main seronok seronok ja ni , ni bkn cara permainan yg sbenar .. serios talk .. boleh baca dah game bosskur ni cmana , tp dh tournament kn .. tkkn diaorg nk kalah direct.. msti kena seri baru ada fight tp betul game ke 3 ni bkn gameplay diaorg yg sbnar…

  22. fitri sugimin says:

    rush tk sesuai main tour

  23. Chikaa Jahat says:

    Nasib baik crowd tak moshpit time kalah😌

  24. Kr Ghost says:

    Baik pkai harith dri lunox…damage low

  25. maister Gz says:

    Franco akai. . Semua ulti x jadi kalau dua2 datang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *