Shopee Bosskurr vs Notorious Villains match 1 | MPL MY/SG Playoffs

39 Responses

  1. LESTAAHPLAYS YT says:

    What hapenned to fredo and gripex??

  2. eyih says:

    Bubar team laa, tukar game main guli pulaa

  3. Eman Seven says:

    Ni ke team terbaik malaysia? Macam sampah

  4. I am Fahmie says:

    Shopee bosskur perlu masukkan fredo balik supaya kuat seperti dulu

  5. ammar casablancas says:

    yang komen menghina ni mesti tak pernah rasa masuk apa apa comp kan?? bodoh….main biasa dengan tournament lain lah situasinya…dia umpama macam Barcelona vs Liverpool…anggap barcelona tu bosskur ramai rasa dia menang kan? Tapi takkk…Liverpoool yang menang syaitannn

  6. SKY arts says:

    Team belasahan dari malaysia.. Untung la sape yg msuk sea game nt kalo jumpe bosskur.. Free point

  7. Apip Jer says:

    We miss the old you bosskur😢

  8. FakerGmg net. says:

    2:32 haha..paham2

  9. Hell blazer says:

    Ap yg ak bole kata .. NV kecut nk mati .. main vitalize .. nuub is real

  10. Power Rangers says:

    sampah

  11. Mohd Azrul says:

    Stop live streaming je..skali kau stream,kau expose weakness kau kat enemy loz..hang ingat depa tak tgk live stream kau ke..siap diorang amek note lg weakness kau..sbb tu senang depa tapau kau..stop live stream je..easy je kan..

  12. Nobu Xenger says:

    Rindu time dorang pakai fanny gs dulu

  13. The Ace Official says:

    Hmm bossku gaming ni Makin lame Makin X nmpk semangat dia nk main betul ii klo dulu AIRASIASAIYAN mesti tpi skrg dia semua kurang.kasi training betul ii biar fans n supported puas hati

  14. Mohamad Afnan says:

    Aku tk puas hati la babi kenapa amek thamuz anjing !!!!! .. team lain tkde pon amek thamuz .. aduhh geram plk aku .. setiap game mesti ada thamus .. mangkuk anyun betul

  15. mr mal says:

    overrated sgt…last-last auto meninggal kena lanyak…shopee pi la sponsor team lain…byk lagi yg nak masuk mpl ni

  16. Upiey Rock737 says:

    sedih boskur kalah…tapi x pe..kite sokong jela…nk toxic bia toxic yg membina..maki hamun ape kau dpt???rase pro sngt kau try mpl season dpn..tu pn kalau lps😂😂😂

  17. Mohammad Syafiq says:

    PERISAI terjual DHS die kee? 🧐

  18. Shakir Ahmad says:

    Dlm game ni kita nampak perisai mmg pro mm.. Tp syg hmmm

  19. LukmanVII Gaming says:

    Takpelah.. dah bukan rezeki

  20. ohey bois says:

    Player semua dah okay, team bosskur takut untuk cuba meta baru setiap tour mesti meta yg sama tukar meta bosskur guna strategy yg lain

  21. HypeRR GaminGG says:

    Suaraa uh kuatkann sikit

  22. Syndicate says:

    kahkahkahkah kalah

  23. zz Sham says:

    setiap bossku live sentiasa aku sent star.tapi mereka mcam main ii je kt mpl..cuba bandingkan gan evos..siap bwak note book lagi,hard gila evos traning…bossku plak camera roll muka senggih ii.mcam tak fokus je..mybe aku tak la sanjung evos aku pon malay..bukan ape, syg la sekali live 13k viewer kalau tros mcam ni ,boleh hilang nnti..ape ii pon goodluck untuk team ii malay yg lain🇲🇾🇲🇾

  24. marcos gustav says:

    Gah dlm livestream je..dlm ni jdi tikus

  25. Fanny User says:

    Sound sloe la boss

  26. Hip-hop Lyrics Malaysia says:

    Sesi pmnsn bdn

  27. spring roll says:

    Penjahat melarikan diri butohhhh

  28. Affan x Lee says:

    hahahahaha sudahla team malaysia . bukan nak toxic ke apa . livestream sapa /mana yang aku tak layan? Kurang kurang setiap 1livestream dari team bosskur aku ada send star . Tak bnyk tapi boleh la 40star aku donate , aku bukan nak mengungkit tapi aku hargai dieorg . Sudahnya ini ke pulangannya? Taik pergi mampus sana lanjiao

  29. geng paranormal says:

    Adoii malaysia ni bosskur baru klh 1 match dah maki2 mcm mana nak maju.klau pro sangat pi join tournament kasi malaysia up

  30. FITRI IZWAN says:

    Harith lunox gusion ada . tanak pick . bebal

  31. Iskandar Ramli says:

    Kena ada fredo dgn hawkeye balik.

  32. Muhammadsyazwan Azmi says:

    Gudluck bossku

  33. Hyeana R says:

    Sound mcm semut sdg bebisik

  34. muhammad tarmizi says:

    Tolol amat boskur

  35. FiR _ KF says:

    Trima je la booskurap ke ape..da mmg kalah x le taksub sgt..menang ke kalah bkn si fans dpt pape

  36. Zxyvie X Yeezy says:

    Penjahat rush undur diri je dri bosskur…

  37. Akimm MG says:

    tengok muka soloz je dah kelakar hahahah baik ah soloz

  38. Shyfol says:

    Saya subscribe semua yang like komen ini,
    sepantas yang mungkin. Percayalah.

  39. amrllh official says:

    Nob, tukar la player tu, syg nk tukar, smpai bile pon xkn maju kedepan klau x tukar player, buat mcam indon,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *