Shopee Bosskurr vs Geek Fam match 2 | Semi Final Malaysian Esports Selection 2019

34 Responses

  1. Brad Kalvo says:

    Serious aku cakap Geek Fam ni nob. Bodoh. Acah je

  2. Hairi Afiq says:

    Bosskur memang terbaik 👍🏻

  3. MysFeekz 04 says:

    walaupon geek fam juara Bosskur ttp jago

  4. Atai Affandi says:

    Pengulas nya membagi paning sorg pelat r yg sorg lgi inda tantu tantu ckp nya ahaha bleh sudH dtukar pengulas nya ane apa apa pun terbaik team bossku

  5. Muhd Shamel says:

    leomord late game hero dalam meta

  6. mahadir gardo says:

    Pengulas pun bengong…

  7. zainal jailani says:

    Xorn acah pro wkwkwkwk

  8. Zaimi Daniel says:

    mc mengelupur mcm babi

  9. Diana Chee says:

    Xorn tu trip pro kan dah kena bantai oleh bossku

  10. Belalang Tempur says:

    ala team bossku ngan team malaysia cukup kuat. bagi lawan team indon yg cokia pun terceduk. 🤣🤣🤣

  11. Arvin Bee says:

    GG Bosskurr❤️

  12. Bia Tch says:

    Apa benda la caster ni merepek ahahaha mcm bodoh ja

  13. Mugiwara No luffy says:

    Picu picu hahaha upss boot camp

  14. Mat Koroi says:

    Xkakap spe

  15. Hobito Shohe says:

    GG BOSS i just love ur team work n hmm gekk its ok win or loose does not matter cause u guys r frm same country 😀😀

  16. Mohammad Amirul Amirul says:

    kalau aku yang kene saiko dengn xorn mau koyak kepala aku

  17. mat em93 says:

    Lju siot dia ckp

  18. IZAD EFRON says:

    xorn baru menang mpl kalahkan sg dah acah mcm sampah. Ni bosskur, kau silap mat. Kalau kau baca ni aku harap kau tahu yg kau sampah

  19. af ma says:

    Haghley.. Haghith.. Ughanus.. Geghock.. Feghedo

  20. channel official says:

    geek fam nk surender hahhaa

  21. Myo BL says:

    asl korang butthurt xorn punya emoji dorang gurau je jgn tk matang la perangai

  22. akmal azhar says:

    Xorn banyak punca sebab terlalu yakin yg team dia bole menang

  23. Muhd Fikri says:

    Xorn terdiam di game 2 😂

  24. meow zitzewww says:

    kn bilang penjahat biar pun geek farm ada hongkong style tpi bosku ada '' jangan kasih pulang bossku''

  25. meow zitzewww says:

    nasib jk tu kalah masa season 3 gekkfamm bangga diri apa apapun bosskurr memang no stu malaysia

  26. aimann aimann says:

    Apeni champion MPL Bodo nye

  27. Muhammad Ikmal says:

    background bunyi groza ke😂😂😂

  28. Faris Aiman says:

    Bila final niii, bosskur lawan sape 😭 aku tak tauuu

  29. Fafa MadG says:

    Tercidukk..mampuss looo..

  30. kesatu wan says:

    ak sorang je ke rasa 1malaysia saport bosskur ? 😂

  31. Glaivesex 46 says:

    Geek fam ayam je . Acah champion

  32. Starla Bigo_Tv says:

    Ini Utk Apa?

  33. mnsdr says:

    Xorn acah budak budak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *