Shopee Bosskur vs Mericle Yolo match 1 | MGC 2019

48 Responses

  1. Aiman Haikal says:

    masing2 ada skill masing2. tahniah untuk yolo sampai ke final match 1. bukan semua orang dapat. bosku skill world hero ofc la diaorg hebat.(amature vs professional kot) tapi yang aku tahu orang malaysia punya skill adalah kecam hahaha semua nak kecam. caster kene kecam. team lawan kene kecam. kalau korang hebat sangat boleh ke sampai final main takat naik turun epic hahaha. kesian dekat caster jugak bukan senang nak cast match live tambah lagi tengah live. tq done kecam

  2. Unknown Creature says:

    To people that abusing your verbal to caster, lek ahhhh nak jadi caster susah seyh ko nak keep check dengan semua, peka dengan setiap event dlm game, hafal semua meta semua update latest even perlukan experience… Aq pernah buat beberapa kalai and aq tahu susah so jgn marah caster maybe diaorg masih baru, time create time for improve, experience is for improvement so keep in mind we start from 0 to be hero

  3. INEVITABLE K A I says:

    I am watching Bosskur vs A.I

  4. Afiq Aiman says:

    Alice blerrr x reti pakai

  5. Afiq Aiman says:

    Auhh bossku costom ngan computer

  6. Afiq Aiman says:

    Auhh bossku costom ngan computer

  7. Henzo Gxming says:

    Dijagung oiii hahahaha gg bossku

  8. Afiq Aiman says:

    Caster punn..hmmm..boring laaa

  9. Afiq Aiman says:

    Caster punn..hmmm..boring laaa

  10. Legend 27 says:

    Kaja or kaya ?

  11. Danial Dbz says:

    aku tahu caster ni lapar,tapi jgn lah sampai kaja tuh kau sebut kaya hahaha 7:25

  12. Seth Freakin' Rollins says:

    Caster syok sendiri+xde chemistry main hentam je ckp pastu partner x paham sesame sendiri🤦‍♂️aku plak yg rase malu

  13. Cil Gaming says:

    pick Alice
    caster : sy akn plih yolo sbb prnah nmpak main. lol

  14. Balada Boa says:

    Siapa yang juara MGC?

  15. Fenilee Stan says:

    Mixed english malay caster..so fucked up..and the woman caster so annoying.low knowledge about ML

  16. Ariff Kolum says:

    sorng cina english sorng mlyu pening siak

  17. Ikhwan Azraie says:

    laki ni membe yolo kot

  18. Muhammad Noor Aiman says:

    Ni ape lawan ape

  19. Sam Penang says:

    Not easy to fight the bosskur team.. You can see how the beast of bosskur team played.. They challenge is top global clan fighting like a evos, rrq and the others.. You cant fight bosskur without evos,rrq and the others..

  20. Azim Jasmin says:

    Dlm comment section ade 2 bende aku tgk:

    1 – Caster tk pandai/tk best/etc
    2 – Team Yolo tk power/ayam/etc

    Haha utk korang yg ckp caster tk best tu, nk caster lame msti hidup korang ni tk best kn sbb asyik nk dduk dlm comfort zone, tknk cube ssuatu yg baru 😌 asyik nk same je, bro try to speak over something lively w/o script, then you know how shit you are 😂

    Utk kutuk team lawan, tknk ckp byk stkat jaguh kampung tk pernah masuk tournament jgn la ckp byk 😅

    Ye tahu ayat mcm “sukehati ah opinion aku” “respect ah opinion org lain” bro opinion dgn makian berbeza bro haha luahan hati kau sedih sbb asyik condemns tp kau pn takat kais pagi makan pagi 😅

    Sorry ah ter”emo” lps sahur ni hahaha Assalammualaikum 🙆🏻‍♂️

  21. Sorry but, I'm Busy says:

    Mana tempat nak tengok livestream ni?
    Nak link plis

  22. InfinityEz says:

    Senangnya klau nk jadi caster mcm ni je taraf dia

  23. Siti Norbanun Osman says:

    bosan ny tour kecil . jd la sprti geek fam join tour luar

  24. Zeeq Kal says:

    Yang mana kutuk2 team yolo tu kalau korg tak pernah masuk tour tayah bangak ckap. Yang dorg lawan tu bosskurr team otai. Bukan level dorg. Korg try la dulu lawan mana2 team mpl ke msc ke kalau star beribu pun belum tentu boleh menang. Yang penting dalam ml ni teamwork

  25. Shin Hitaru says:

    Aku nak tanya ni.kenapa orang sebut kaya bukan kaja?

  26. FusionMadness says:

    bosskur vs A.I ke apa ni?

  27. UL TRA says:

    combine BI NGN BM…PNING DOHH

  28. NurHanif Ahmad says:

    gemuk ni mcm taktahu apa pasal ml je.

  29. muhammad aiman says:

    Gg yolo, jadi juadah berbuka

  30. Storm Trauma says:

    Bosskur – Dorang ada 3 divers. Magic burst Harley/Guin/Kaja (magic burst is higher in early game) Leo ult state pulak high damage. Khufra is the key i guess? Line up utk fast game plus dorg ada dua retri utk curi buff n crab.

    Maybe yolo boleh ganti Hc dgn Gs sbb burst gs/mobility tinggi. Lagipun line up bosskur x berapa tanky@keras. Chou tukar Martis since chou x boleh dive tapi martis boleh kacau rhythm enemy. Kimmy dah okey dah aku rasa. Alice better dgn mino or gatot.

    Tu opinion aku laaa. If ada salah minta maaf yee or korang boleh bagi pandangan korg jugak. Sama2 share ilmu 👌🏻

  31. Fahim je says:

    Tank function bossku

  32. Haziq Azri says:

    Lol logan tu top global kaja la oiii asal tak ban

  33. Kulboyz97 says:

    Caster is quite disturbing. Tgk ni pun sebb bosskur jee hahaha. Still boleh improve btw. Gg

  34. Aiman abdullah says:

    Bosskur macam main classic je.setuju tak hahaah

  35. Aiman abdullah says:

    2.30. Kaya

  36. StARing TaMiLs Fazil says:

    Caster 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

  37. mob gamer says:

    Noobest alice

  38. Dura Asyn says:

    rindu harley rush , tu je

  39. єяяσя Gaming says:

    Ni tounament apa ni

  40. Dura Asyn says:

    LIVERPOOL VS PAHANG KE NI .. HAHAHHA

  41. ekcoprod says:

    Caster ke pelawak?

  42. azri haziq says:

    Caster MPL better.this one agak annoying n aku xfaham pun

  43. Rap Cold says:

    Penjahat makin power ah

  44. mr oz says:

    No mercy sial

  45. Afiq JR says:

    Bila tgk harley .. teringat kt rush..🤣

  46. Skull Monster says:

    Caster mcm taik…

  47. Chieko Ayie says:

    Lol like vs A. I

  48. Naz Rvp says:

    Caster dy mmng la hanat hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *