Csapattársak, akik GYŰLÖLTÉK egymást! ► TOPLISTA🎁👕 Tiki-Taka Shop:
🌍 Tiki-Taka Web:
► Tiki-Taka Insta:
► Tiki-Taka Facebook:

ℹ️ Videó infó:

Ebben a videóban bemutatunk nektek 10 olyan csapattársat, akik gyűlölték egymást!

📧 Elérhetőségem ► mikebalazs@tikitakatv.hu

🎥 Szöveg & Videó: Balázs
🔊 Narrátor: Bálint László

► The author of the channel does not claim any rights to the photos contained in the film. The materials are used on the basis of the right of citation under fair use, in order to allow viewers to better understand the information presented.

► A videóban felhasznált képek nem a csatorna szerzőjének tulajdonát képezik. Az anyagokat a méltányos felhasználási jog (Fair use) alapján használja, hogy a nézők jobban megértsék a bemutatott információkat.

Zene: Jeremy Blake – Stardrive (Youtube audio library)

source: https://dinhk.net/

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://dinhk.net/category/giai-tri/

35 thoughts on “Csapattársak, akik GYŰLÖLTÉK egymást! ► TOPLISTA”

 1. Szerintetek melyik volt a legdurvább esett a felsoroltak közül? Ti tudtok ehhez hasonló történetekről? Ha igen, akkor írjátok meg kommentben!

  👕⚽ Tiki-Takás termékek: https://tikitakashop.polomania.hu ⚽👕

  🌍 Tiki-Taka Web: https://www.tikitakatv.hu

  ► Tiki-Taka Insta: http://bit.ly/tikitakainstagram

  ► Tiki-Taka Facebook: http://bit.ly/magyartikitakaFB

 2. Akadnak a fociban ilyen dolgok, pl Kieron Dyer és Lee Bowyer összeverekedése csapattársként, de akadtak olyan játékosok is mint pl Materazzi, aki sűrűn terrorizálta a csapattársait, bár ezek a dolgok nem feltétlen ez a kategória, mert nem biztos, hogy barátok is voltak ezek a focisták, de talán megemlíthető. A foci pl csapat sport és a csapatsportokban lehet mást hibáztatni, tehát a feszültség és a rivalizálás adott, ez sajnos olyan játékosoknál is kijön, akik alapvetően együttmúködőek és próbálnak normálisan hozzá állni.

 3. Mauro Icardi esete undorító és ezt az esetet nem is tudtam.
  Ibrahimovic…. hát mondjuk hogy szeret verekedni. 😀 😀
  De Bruyne és Courtois ügyét jó hogy beletetted, ezt se tudtam.

 4. Terry aztán ráment Cole feleségére is gratisból és egyébként szerintem ez nem az ő hibája..azt lehet vinni aki megy és ennyi :D..ezen felül remek ember remek kapitány és remek játékos..Lampard pedig jobb kapitány volt mint Terry..illetve Bridge amúgy is egy fos védő volt 😀 . Szóval anno nem vesztett sokat a csapat ez miatt 😀 . Illetve Lampard feleségét sem szerettel el 😀 pedig irdatlan nagy spanok voltak együtt sírtak a temetésen Terry az elsők között volt akik vígasztalták Lampardot..szóval azért nem kell elítélni..a férfiak csajoznak ez van 😀 ..nem szép de na..mint mondtam az előbb akit lehet csak azt viszik 😉 .

 5. Lee Bowyer vs Kieran Dyer…Newcastle meccsen teptek szet egymas mezet…emlekezetes jelenet volt, nem hiszem, hogy ok is szivleltek egymast

 6. Icardi baszdmeg, mekkora csúszómászó az ilyen. Valszeg a López meg eléggé fatökű, hogy ezt hagyta, mert ha máshogy nem, biztos eltörettem volna a lábait valami argentín csehóban.

 7. Nem csak Icardi hibája, ha a nő szerette volna Lopez-t, akk nem törtènt volna meg, 1 mondat mint 1000, nemcsak icardi hibája

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *